Puistoblues 2007

Kansainvälinen bluessävellyskilpailu

www.puistoblues.fi

29.6.2007 Järvenpää

järjestäjänä toimii: JÄRVENPÄÄN BLUES-JAZZ DIGGARIT RY

SÄÄNNÖT & MÄÄRÄYKSET

1.       Compo10.com yhteistyössä Järvenpään Puistobluesin kanssa järjestää kansainvälisen bluessävellyskilpailun.

2.       Kilpailun ensimmäinen osa järjestetään internetissä 6 viikon aikana alkaen 19.2. ja päättyen 1.4.2007.

3.       Kaikki kappaleet sanoituksineen tulee olla alkuperäisiä (vain yksi kappale/osanottaja, eikä kappaleen kesto ei saa ylittää 6 minuuttia). Kappaleiden tulee olla valmiina internetissä viimeistään 31.1.2007 (internet osoitteet tulee toimittaa osoitteeseen: www.compo10.com edellämainittuun päättymispäivämäärään mennessä). Vaihtoehtoisesti kappaleet voidaan lähettää CD:llä postitse allaminittuun Taurus Music OY Ltd:n osoitteeseen, jolloin niiden tulee olla perillä edellä mainittuna päivänä. Myös instrumentaalikappaleet ovat sallittuja. Suositeltavin tiedostomuoto on HiFi MP3 (192 kbps tai enemmän). Liitä mukaan myös korkealaatuinen valokuva (esim. 4MB kuva jpeg-muodossa pakattuna n. 400 kb – vain riittävän laadukkaat kuvat voidaan käyttää lehdistöpainatuksissa) sekä lyhyt bio. Osallistujien täytyy allekirjoittaa ja palauttaa valaehtoinen todistus (valaehtoinen todistus on määrämuotoinen asiakirja, joka allekirjoitetaan ja allekirjoitus todennetaan todistajilla). Valaehtoisessa todistuksessa vakuutetaan, että kilpailukappale on alkuperäinen ja että osallistujalla on kaikki oikeudet teokseen. Mikäli asiakirjaa ei ole allekirjoitettu ja toimitettu 14 päivän sisällä tiedoksiantopäivämäärästä tai mikäli se sisältää virheellistä tai sääntöjenvastaista tietoa, seuraa teoksen jääväminen ja vaihtoehtoinen voittaja valitaan diskatun teoksen tilalle. Alaikäisten valaehtoiset todistukset tulee varmentaa vanhemman tai huoltajan allekirjoituksella. Valaehtoiset todistukset tulee faxata numeroon: 09-297 7036 tai lähettää postiosoitteeseen:

Taurus Music Oy Ltd

Tinantie 1

02430 Masala

Kuoreen merkintä: BLUES 2007

Kilpailijat saavat järjestäjien sähköpostiosoitteet lähetettyään teoksensa kilpailuun mukaan.

4.       Paikallinen musiikin ammattilaisista koostuva tuomaristo valitsee lähetetyistä kappaleista 60 sävellystä ja sanoitusta osallistumaan kuuteen viikottaiseen kilpailuun (10 joka viikko).

5.       Kunkin viikkokilpailun voittaja kutsutaan Järvenpäässä Puistobluesin yhteydessä 29.6.2007 pidettävään finaaliin.

6.       Järjestäjät huolehtivat majoituksesta yhdelle hengelle (29.6. – 1.7.2007).

7.       Järjestäjät huolehtivat myös matkakustannuksista kotimaassa 150€ maksimimäärään saakka tositteita vastaan.

8.       Viikkokilpailuihin valittavat teokset ilmoitetaan viim. 15.2.2007.

9.       Tuomaristo palkitsee finaalivoittajan 3000 US dollarin arvoisella rahapalkinnolla.

10.   Finalistit esittävät kaksi kappaletta finaalissa, toinen on viikkokilpailun voittajakappale ja toinen voidaan valita osallistujan omasta bluesohjelmistosta. Myös tämän kappaleen on oltava osallistujan oma alkuperäinen teos.

11.   Finalistit esittävät kappaleensa järjestäjien hankkiman yhtyeen kanssa.

12.   Päätöksen finaalivoittajasta tekee ammattimuusikoista koostuva päätuomaristo (jäsenet mm. muusikoita, levy-yhtiöiden edustajia, A&R managereita, median edustajia, järjestävän organisaation edustajia jne.)

13.   Compo10 ja Puistoblues eivät ole vastuussa myöhästyneistä, hävinneistä, vahingoittuneista, väärään osoitteeseen lähetetyistä tai varastetuista osallistumisilmoituksista.

14.   Voittajille ilmoitetaan sähköpostitse.

15.   Voittajille ilmoitetaan toukokuun alkuun mennessä, minkä jälkeen lopullinen lista voittajista julkaistaan internetosoitteissa: www.compo10.com ja www.puistoblues.fi.

16.   Voittaja itse vastaa palkinnon jakamisesta muiden teoksen tekijöiden kesken, palkinnot jaetaan ilmoittautumislomakkeissa olevien nimien mukaisesti. Kaikessa toiminnassa noudatetaan olemassaolevian lakeja ja säädöksiä.

17.   Kilpailijan jättämällä osallistumisilmoituksella hän samalla myöntää rajoituksettoman vastuuvapauden compo10.com:lle sekä Puistobluesille ja heidän agenteilleen sekä mahdollisille TV-yhtiöille mahdollisia korvaus- tai vahinkovaatimuksia vastaan sisältäen myös kilpailuun ja sen toimintaan liittyvistä toimista tai laiminlyönneistä aiheutuvat mahdolliset tekijänoikeusloukkaukset ja muut väärinkäytökset. Kaikkien kilpailijoiden tulee allekirjoittaa valaehtoinen todistus ja vapauttaa mahdolliset lähetysjärjestelmät (web-lähetykset, radio tai TV) kaikesta vastuusta ja luopua kilpailun aikana tai siihen liittyen tapahtuneesta henkilökohtaisesta loukkaantumisesta ja/tai vahingosta, varkaudesta tai muusta menetyksestä aiheutuvista vaateista. Compo10.com ja Puistoblues saavat julkaista ja mainostaa kilpailijan nimeä ja kuvaa ilman erillistä korvausta. Kilpailijan allekirjoitettu osallistumisilmoitus muodostaa em. sopimuksen.

18.   Kilpailujärjestäjillä on rajoittamaton oikeus välittää ja äänittää, videoida, televisioida, filmata tai valokuvata kilpailutapahtumia ja konserttifinaalia sekä tuottaa audiovisuaalista materiaalia promootiotarkoituksiin ilman erillistä korvausta kilpailuun osallistuville tai palkinnonsaajille. Myyntivoitot mahdollisesta finalistien yhteisestä kokoelmalevystä jaetaan Puistobluesin ja artistien kesken. Järjestävät pidättävät oikeuden varata muita esiintymisiä kilpailijoille, mikäli näin sovitaan molempien osapuolien kesken. Kaikki varaukset ja palkkiot täytyy hyväksyttää kilpailijalla.

19.   Osallistujia pyydetään ilmoittamaan järjestäjille etukäteen heidän matkustustapana ja saapumisaikansa Järvenpäähän tai Helsinkiin.

20.   Järjestäjät päättävät osallistumisjärjestyksestä kuultuaan finalistien kappaleet.

21.   Järjestävä organisaatio on valmis neuvottelemaan voittajan kutsumisesta esiintymään Puistoblues 2008 festivaalille.

Festivaalia koskeviin kysymyksiin vastaa Festivaalipäällikkö Jouni Hyytiäinen / 0400-423714.

Internetkilpailu osuutta koskevat kysymykset tulee osittaa: Eva Grönblad/http://compo10.com

Ilmoittautumiskaavake